Onze diensten

Flexshred zorgt voor gecertificeerde vernietiging, demontage en afvoer van uw oude gegevensdragers. Zo weet u zeker dat uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens nooit in verkeerde handen vallen. Flexshred vernietigt alle data volgens Europese wet- en regelgeving.


Datavernietiging op locatie

Flexshred doet alle datavernietiging op locatie. Zo ziet u met eigen ogen dat uw oude gegevensdragers zoals harde schijven, telefoons of tapes zijn vernietigd. Hiervoor gebruiken wij kleine office shredders met een lage geluidsproductie, om de overlast tot een minimum te beperken.Regelmatige datavernietiging- en afvoer

Heeft u vaker gegevensdragers die vernietigd moeten worden? Flexshred verzorgt ook installatie en onderhoud van vernietigingsapparatuur op locatie. Zo richten wij bijvoorbeeld vernietigingsstraten in en zorgen voor gecertificeerde software en rapportagesystemen.
Ook is het mogelijk een afvoerschema op te zetten voor de vernietiging en afvoer van uw oude apparatuur.


Certificaat

Flexshred is altijd in bezit van de meest actuele certificering om uw data te vernietigen. Ook geven wij u een vernietingscertificaat waarmee u garantie heeft dat uw data volgens Europese wet- en regelgeving is vernietigd. Alle datadragers met een serienummer worden geteld en geregistreerd op dit certificaat; uw garantiebewijs bij een interne audit van uw ISO 9001 of 14001.

Certificaat verloren? Geen probleem.
Na datavernietiging door Flexshred krijgt u toegang tot een account waarmee u uw gegevens kunt inzien en certificaten eenvoudig opnieuw uitdraaien.


Advies en oplossingen

Om te kunnen zorgen voor een goed intern security proces voor uw oude apparatuur of datadragers kunnen wij u altijd helpen bij de juiste keuzes voor uw organisatie. Zo kunnen wij vernietigingsapparatuur voor u op locatie installeren en onderhouden, hardware en/ of software matige vernietigingsstraten inrichten incl. management software en rapportage systemen. Maar ook reguliere afvoerschema's opzetten, voor zowel fysieke vernietiging als de afvoer van uw apparatuur.
Wij gaan graag met u in gesprek om uw ideale situatie in te richten.


Softwarematige vernietiging

Wilt u data laten vernietigen maar de apparatuur liever hergebruiken? Of verkopen of aan een goed doel schenken? Ook dat kan. Flexshred zorgt in dat geval voor refurbishment van uw gegevensdragers; gecertificeerde, softwarematige vernietiging. Voor deze diensten maken wij gebruik van onze partner SiSo Computers, zij hebben verwerkingsfaciliteiten in heel Europa waaronder in Almere.

Hier kunnen we op alle gecertificeerde standaarden de softwarematige vernietiging uitvoeren. Uw apparatuur krijgt een tweede leven, u de benodigde de certificaten.